Vinst i löptest och justering i träningsschemat!

Hallå igen och förlåt för skral uppdatering på sistone. Det är slut på helgen och jag är hemma i Fjugesta igen efter en go helg på kusten! Som ni förstår har en del hänt sen sist och varför dra ut på det? Här är dagens inlägg:👇🏼

Ja efter intervallerna i onsdags blev det alltså löptest i ett kylslaget Ånnaboda. 3,2 km var distansen och det gick över förväntan. Kändes som jag hade trycket i löpsteget hela vägen och att kroppen helt enkelt ville springa snabbt, så det var kul! Vinst blev det också och tiden 13,17 var är bra, ska kolla upp tidigare rekord osv senare i veckan tänkte jag! Det blev ett bra test och intressant att jämföra om ett halvår hur det står sig. Hade en maxpuls på 207 så insatsen var det inget fel på iaf! 😅💨 Här en bild:


Det blev fredag och välbehövlig vilodag efter intervaller tre dagar i rad! Passande nog blev det en lång bilfärd till Strömstad för att fixa och dona vid husvagnen hela helgen. Som vanligt var vädret sådär underbart när vi kom fram, kolla bara:🙌🏻


Balsam för själen! 

Under lördagen blev det en tur på rullskidorna i det då inte lika vackra vädret, mulet, blåsigt och duggregn!🙈 Drygt två timmar blev det iallafall och 25 km med en liten final climb på slutet. Bra pass att tänka på tekniken och jag tyckte jag fick till det bra! 


På kvällen blev det räkafton och lite Eurovision innan det idag var dags för hemfärd idag. Nästa gång vi kommer tillbaka dit blir Kristi Himmelfärd, förhoppningsvis då lite varmare!😉

Idag blev det dock ingen träning, igår var jag riktigt täppt och snuvig och idag vaknade jag upp med ett svullet öga. Kände ändå att det är rätt så klara signaler från kroppen att man kanske ska avstå, så det blev inget långpass… Tråkigt såklart, men faktum är att planmässigt kör det inte ihop sig alls. Nästa vecka var de nämligen tänkt 9 h träning, men det landade istället den här veckan på och därför skiftar vi bara så veckan som kommer blir 12 istället. Dessutom så blir det inte helt fel med en hård vecka för att sen släppa upp mot Fjugestaloppet, så det blir bra ändå ska ni se!👊🏻

Istället åkte vi till Sportshopen i Grebbestad och handlade skor och lite annat. Jag som är nära på fixerad av att handla träningskläder kom till slut hem med ett par görsnygga löparskor som får ersätta de gamla, små slitna pjucken. 

Riktigt snygga och till överkomligt pris. De kommer få vara med många timmar framöver! 💪🏼

För att summera veckan blev det 9 h träning och av det alltså 48 min aktiv intervalltid. Oerhört bra siffror och skönt att vara igång nu, det har gått en månad av den nya planeringen och det har blivit 38 h under den månaden. Riktigt kul och välbehövligt då jag ska in på skidgym och ha resultat till vintern! Också skönt att jag klarat en månad felfritt och jag hoppas innerligen att det fortsätter såhär!🌟

Till veckan ska jag utöver träningen på fotboll när KIF Örebro möter svenska mästarinnorna Linköping på Behrn Arena, vilket blir kul och förhoppningsvis blir det en jämn match gärna med tre poäng till KIF! Annars hoppas jag träningen flyter på och att kanske värmen vill titta fram nån gång. 😉 

Det var allt för idag hörrni, ha en bra vecka nu så hörs vi!👊🏻

/Filip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s