Finare helg får man leta efter!👌🏻

Ja hallå på er, allt bra? Tänkte väl det. Det är söndag kväll och ännu en träningsvecka är gjord. Veckorna går snabbt nu och denna vecka innehöll 12 h träning, en tuff vecka med andra ord som jag naturligtvis kommer redovisa snyggt och prydligt som jag brukar. 😜 Med i dagens inlägg finns även ett par filmer från Torsby och lite tankar kring framtida inlägg. Varsågoda!👇🏼

I fredags blev det ett blandpass återigen där jag inledde med 1:00 på cykel innan jag sprang till gymmet, körde en halvtimmes stakmaskin, körde en del med hantlarna och avslutade med MAQ och nerjogg. Bra pass och slitna armar! Inte blev det bättre (😅) dagen därpå då vi kl 10 körde långpass från brandstationen i Garphyttan mot Frösvidal-hållet och vände. Totalt 1:30 där och sen fortsatte jag en timme extra till Lanna. Fint pass i solen och skönt att kunna åka i t-shirt och shorts en lördagmorgon. Lite kontraster mot förra veckan… Tekniskt kändes det okej, det blandade och gav lite, ibland perfekt ibland sämre. Kan dock ha berott på att jag kört mycket stakning i många dagar innan och var sliten i just de musklerna, men men ska man bli bra på att staka så…😉 


Idag vilade jag de muskelgrupperna och körde ett långt riktigt lugnt crosspass med löpning och cykel. 2:30 blev det och en snittpuls på 128 bpm. Skönt pass i solen och även om det blåste en del så flöt timmarna på, riktigt fin söndagskväll.☀️ 


Väl hemma avslutade jag med 10 lättare styrkeövningar och sen var v. 20:s träningsvecka historia. Timrik vecka och även om det inte bara är timmar som räknas (kvalitet i första hand) så börjar det byggas en bra stomme grundträning, och de tester vi gjort och kommer göra (Fjugetsaloppet på onsdag) har visat att jag är på god väg åt rätt håll! Känns skönt och förhoppningsvis får jag hålla mig någorlunda frisk också.🙌🏻

DÄR släpper vi den veckan och blickar fram emot nästa. En lättare vecka med mer fokus på längre intervaller, nåt sprintpass, en del skejtteknik och sen förstås- Fjugestaloppet på onsdag. Det ska bli sjukt kul och i det slag jag är i nu känns det som det kan bli en rolig historia bara dagsformen vill vara med mig! 5 km i terräng väntar alltså och jag borde kunna fixa en tid någonstans mellan 20-22, gärna i det nedre skiktet om allt vill sig väl.👊🏻

Imorgon är det dock vilodag som väntar och det blir nog en del pluggande till prov bland annat. För nån vecka sen nämnde jag också att jag fått några videos från Torsby av farfar. Det har varit lite problem i nedladdning osv så jag fick till det först i eftermiddags, men här är de alltså! Den första är upploppet i prologen och den andra är upploppet i den efterföljande jaktstarten. 📸

Fel
Den här filmen finns inte

Fel
Den här filmen finns inte

Kan säga att jag gick på en hel del vilja just där- kanske inte den mest graciöst tekniska skidåkningen (😅) men de tog mig till säsongens bästa insatser! Kul att kolla på!

Nu kommer vi till punkten framtida inlägg och där är det inga stora förändingar men jag tänker mig att ni kommer få mer statistik från pulsklockan med distans, puls, hastighet osv än tidigare. ⭐️ Dessutom, de här längre inläggen jag pratat om planerar jag så snart jag kan, så ni vet. Ska även försöka få till lite frekventare uppdatering i den mån som går, annars blir inläggen så fruktansvärt långa hehe. Då har ni koll på läget! Mycket mer har jag nämligen inte att säga idag utan ni får ha en go vecka så hörs vi snart igen. 👋🏻

/Filip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s