Nationaldag och rullskidtest 2! đŸ‡žđŸ‡Ș

Hej!

Det Ă€r onsdag, jag har tvĂ„ dagar kvar i skolan och sĂ„klart lite trĂ€ning som har och ska genomföras innan helgen. I helgen drar man ju till Torsby, sĂ„ det ska vallas och packas och lite sĂ„ ocksĂ„. 

IgĂ„r firade vi mamma som fyllde Ă„r och det blev kalas mm. MĂ„ndag blev en vilodag, men igĂ„r, nationaldagen till Ă€ra fick det bli ett rullskidpass skejt i kvĂ€llssolen. Oj vilken fin kvĂ€ll det blev och att kunna bara Ă„ka och njuta var riktigt gött. SĂ„na dagar fĂ„r man komma ihĂ„g i höst nĂ€r det regnar och Ă€r kallt. 

​​
Passet i sig blev bra, tĂ€nkte mycket teknik och kĂ€nde att jag fick till den bra! La ocksĂ„ in 5 impulser för att fĂ„ lite rapphet till idag. Idag vankades det nĂ€mligen rullskidtest, Ă€ven denna gĂ„ng i kvĂ€llssolen. Backrace frĂ„n Garphyttan upp till SĂ„nnaboda var det som gĂ€llde och sist körde jag pĂ„ 9:34. Denna gĂ„ng blev tiden… 9:34. Haha helt otroligt egentligen, men faktum Ă€r att det var med lite bitter eftersmak. Tekniskt blev det otajmat och inte riktigt som jag ville. Jag körde pĂ„ kraft och lungor och det tog mig Ă€ndĂ„ till samma tid. KĂ€nde dock att jag hade mer idag men jaja ibland Ă€r det sĂ„. Bra genomkörare blev det!đŸ‘ŠđŸ»
Imorgon tÀnker jag mig ett lugnt löppass och fredag blir vila. sen pÄ lördag Àr det trÀningsdag med bl.a myrlöpning, vilket blir sjukt kul. Det och stavgÄng Àr mina favoriter gÀllande trÀning! Hoppas pÄ bra vÀder dÄ!

Framöver tĂ€nker jag att, eftersom jag har pulsklocka och kollar igenom varje pass med den, sĂ„ kan ni fĂ„ lite siffror frĂ„n nĂ„t pass i veckan hĂ€r. Statistik Ă€r alltid roligt att studera! 

Mer Ă€n sĂ„ fĂ„r ni inte idag, Ă„terkommer till helgen med mer, sĂ„ hade bra tills dess!đŸ™ŒđŸ»

/Filip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s