Midsommar och mjölksyrefest gånger 2🥂

Hej och glad midsommar på er!! 💐 Det är redan fredag och min smått usla uppdatering här kräver en liten ursäkt. Hoppas er vecka varit bra, det har min och vädret har- fram tills nu (?) iallafall levererat fina träningspass! Här är dagens inlägg:

Ja som jag skrev, i tisdags vankades det löptest och mjölksyrefest på elljusspåret uppe i Ånnaboda. Fint väder, fin form och men ett mindre fint resultat. Eller ja… jag lyckades med den otroliga bedrift att springa på EXAKT samma tid som förra testet! Ja, ni har hört det förut. Jag har nämligen kört två olika rullskidtest på samma tid och nu även sprungit två löptest på identisk tid. Hur lyckas man? Jaja, det är ett tecken på en jämn hög nivå och att vinna ett löptest klagar jag inte på, men ändå! 😉 På slutet körde vi styrke- och stabilitetsövningar samt nedvarvning. Siffror från pulsklockan:

Tid: 1.21.08 Höjdstigning: 56 m Medelpuls: 140 ( inkl uppvärmning osv) Maxpuls: 202 

Onsdagen bestod av styrka på gymmet och jag körde 3 olika övningar med 5 repetitioner var och sen 20 min i stakmaskin. Som avslutning fick det bli 10 övningar allmänstyrka hemma med fokus på armar. Det ska nog gå att locka fram lite muskler iallafall… 🐥 Igår tränade man lite andra muskelgrupper när det firades midsommar i form av myrintervaller med svart grupp. En personlig favorit och ju blötare desto roligare. Vi körde iaf 8 st 4-minuters intervaller löpning med stavar i ett besatt försök att göra sig av med all knott. Bra kvalitet, mycket intervalltid och lite doppboll etc är alltid kul. 👊🏻

Maggan fixar alltid bra foton när vi andra tränar!📸

Idag blir det såklart en vilodag för att sen köra två längre lugna pass i helgen. Kul blir det och troligtvis med trevligt sällskap!🙌🏻 På söndag planerar jag även att kolla in KIF Örebro- Piteå på Behrn Arena, sista hemmamatchen för vårsäsongen i damallsvenskan. I veckan togs ju även EM-truppen ut som damlandslaget spelar i sommar, där fanns 2 spelare från Örebro med, kul! 🇸🇪

Men tills dess så ska det här firas midsommar, om än utan midsommarstång och små grodorna, men med jordgubbar, grädde osv. Kul blir det! 💃🏼

Gla midsommar på er, vi hörs🍓

/Filip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s