Jobb, styrka och intervaller! đŸ’ȘđŸŒ

HallĂ„ i stugorna. Allt bra? Det Ă€r torsdag och jag ligger hĂ€r lagom trött efter ytterligare nĂ„gra timmars jobb.  Efter en tuff trĂ€ningsperiod nu med drygt 28 h pĂ„ tvĂ„ veckor sĂ„ blir det hĂ€r en lugn vecka och det passar bra dĂ„ jag börjat sommarjobba. Under tre dagar har det blivit en del timmar pĂ„ lokala thairestaurangen hĂ€r i Fjugesta. Kul tycker jag och lite pengar har aldrig skadat. 😉 Lite trĂ€ning har det dock hunnits med, sĂ„ hĂ€r Ă€r dagens inlĂ€gg och i vanlig ordning inleder vi med… just det, trĂ€ning.

MÄndag var vilodag och det blev Àven tisdagen dÄ jag fick rycka in och jobba. Det gjorde dock inte sÄ mycket, mÄnga timmar blev det i helgen och lite extra ÄterhÀmtning veckan innan lÀger kan egentligen vara bra! IgÄr lÄg jag dock inte pÄ latsidan utan det fick bli ett intervallpass pÄ rullskidor. Jag Äkte hemifrÄn till Lanna och mötte Ronja, vi dunkade pÄ med ett block med 3 st 6-minuters intervaller fram och tillbaks pÄ gamla E18 och var helt fÀrdiga efter, vi varvade ner kort och sen gjorde vi oss förtjÀnta av en glass i vÀrmen. Pulsen var hög under intervallerna och jag tyckte tekniken satt bra ÀndÄ pÄ den första intervallen, sÀmre pÄ den andra och bÀttre igen pÄ den tredje och sista. 2:00 blev passet och bra kvalitet. Skönt med vÀrmen ocksÄ, kunde Äka i bar överkropp till och med! HÀr lite bilder:


Idag blev det sovmorgon följt av en del matlagning till Norge och sen trÀning. Denna gÄng blev det ett styrkepass pÄ gymmet samt allmÀnstyrka och MAQ pÄ terassen hemma. 1:15 stannade klockan pÄ och jag tycker de hÀr passen Àr bra nÀr jag specificerar det sÄ att det blir ett rent styrkepass, kÀnns som kvaliteten ökar dÄ! TrÀningen i helgen fÄr vi se, tÀnker mig ett pass pÄ cykeln och sen ett rullskidpass kombinerat med allmÀnstyrka. Har inte skrivit nÄt ordentligt schema eftersom det Àr rÀtt hektiskt nu. Ovanligt mig- eller hur, men det ordnar sog nog ÀndÄ!

PĂ„ eftermiddagen blev det som sagt jobb tills nu och imorgon lĂ€r det bli en del packning, vallning och annat sĂ„nt som ska göras i ordning till lĂ€gret. I tisdags kom ocksĂ„ paketet med energibarsen, jĂ€ttebra och kort leveranstid! 

IgĂ„r kvĂ€ll lades ocksĂ„ denna đŸ‘‡đŸŒ bild upp pĂ„ Sognefjell Sommarskidcenters Instagram. Blir det finare Ă€n sĂ„dĂ€r?? 😍

Suget efter att fĂ„ Ă„ka skidor blev inte bĂ€ttre av den bilden precis…😜🎿

Tills vidare, sÄ fÄr ni ha det bra sÄ hörs vi innan vi drar!

/Filip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s