Nedräkningen är slut- Norge nästa!🇳🇴🙌🏻

Hej på er. Det är söndag och dagen jag väntat på länge nu. Vi är på väg!!!! Vi sitter just nu i bilen på väg till årets roligaste vecka! Spänning, förväntan och ett glädjerus får väl summera känslotillståndet för tillfället, hehe. 🙌🏻 Sista dagarna har det tränats lite smått och såhär har det sett ut:

Ja i fredags så blev det allmänstyrka 30:30:30 och MAQ-övningar i 0:45. Bra känsla och lite lättare styrka denna gång. Dagen i övrigt blev packande, vallande och så klippte jag mig i Vintrosa. På kvällen träffades jag och en kompis o kollade på lite film och köpte hem mat. Trevligt! 

Igår fick det bli ett kort löppass på 30 min följt av stretch och MAQ. Timmarna den här veckan är inte viktiga, jag har tuffa veckor bakom mig och framför mig så en lugn vecka passade prima. Dessutom har det ju jobbats, vallats, packats osv, så en 5-6h-vecka passar bra! Passet blev bra och värmen får gärna hålla i sig hela veckan och väderprognosen för Norge ser bra ut!

Uppdateringen här under lägret så får jag se utifrån mån av tid, men jag vill såklart uppdatera så mycket som det bara går och annars går det bra att följa mig på sociala medier, där kommer det säkerligen uppdateras en del!😉

I övrigt så ha en fin vecka, det kommer vi ha!

/Filip

2 reaktioner på ”Nedräkningen är slut- Norge nästa!🇳🇴🙌🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s