Blir det finare än såhär?📸

​Hei! 🇳🇴
Vi är framme och har avverkat två lägerdagar, grymt fint är det och tränats har det gjort. Vi tar det från start:😉

Ja 9.00 i söndags var det alltså samling vid brandstationen i Garphyttan. Packningen (och så småningom om vi) åkte in i bussarna och vi rullade. Efter stopp i Arvika och Lillehammer så rullade vi äntligen in på gården. Drygt 8 h tog resan och sen det var skönt att få sträcka på benen…Vi packade upp och så var det dags för första passet. Lättare pass med löpning och sen styrka. 1.00 ungefär tog det och sen blev det pannkakor till kvällsmål. Här är några bilder från första dagen:

Idag har det blivit två kvalitativa och fina pass!

Fm:

Rullskidor upp mot Jotunheimen distans. Mesta delen var uppför och det blev kallare och kallare ju längre man kom. Nere i dalen var det kortbyxe-väder och högst upp var det 8 ° och regn. Men men bra pass blev det. 👍

Totalt 1:30 i tid och 679 höjdmeter blev tagna. Här ser ni höjdstigningen på klockan:

Em

Efter lunchen så packade vi och drog mot spåren för lägrets första pass på snö! Det blev ett distanspass skejt för att känna in banan och hitta lite teknik. Sen kan jag inte säga att vädret var speciellt dåligt, för finare än såhär blir det inte.😍

Galet fint! Passet gick bra, inte riktigt som jag ville tekniskt, men vad gjorde det med solen i ansiktet och ärmarna uppkavlade.😎

Nu har vi precis ätit, packat lite till imorgon då det blir det en heldag vid spåren med två pass och sen lunch på plats. Kul blir det och prognosen ser helt klart ljus ut! ☀️ Har vi tur kan vi åka första passet på skaren, det håller iaf jag tummarna för!

Allt om det här får ni kommande dagar. NU ska jag njuta så mycket det bara går!🎿

/Filip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s