Ett litet livstecken!

Hej. Allt väl med er? 

Det är fredag och ett tag sen jag uppdaterade. Dagarna rullar på och har fyllts med jobb och till viss del även träning. Såhär har min vecka sett ut:

Söndag: Ja dagen efter hemkomst fick det bli 1 h cykel samt 30 minuters skejtrullskidor med fokus på teknik. Kändes bra, tog det lugnt och trots att cykel inte är min favvo så var det fint att glida runt i kvällssolen. ☀️

Måndag: Vaknade med en fruktansvärd nackspärr men genomförde ett rullskidpass stakning på 1:30 med impulser och teknikövningar. Kändes bra och stakningen börjar sitta bättre och bättre! Läser just nu, för andra gången Anna och Johan Olssons bok ”Våga välja eget spår”. Där säger Johan ofta att man ska tänka på känslan och hur man själv känner in rytm, träff osv istället för att hela tiden granska sig själv. Intressant, kan vara värt att tänka på. 💪🏼

Tisdag: Vilodag och jobb på Nudaengs Thaifood!

Onsdag: Löpning+Styrka med Anna. Körde en löprunda på dryga timmen följt av allmänstyrka 30:40:20 på Bergavallen. Trevligt med sällskap också och totalt 1:55 in på träningskontot! Jobb på eftermiddagen.

Torsdag: Igår var det vila och det blev en tur till Örebro med en kompis. Eftermiddagen spenderades i en restaurang för sista jobbdagen på några veckor?

Fredag: Skejtintervaller med Anja i Lekhyttan. 4 st 3-min intervaller med sprintfokus. Bra känsla tekniskt och farten finns där än iallafall. 1.30 stannade klockan på denna soliga förmiddag!😎

Imorgon lördag väntar intervaller igen är det tänkt, på bana. Mina hatälskar-intervaller kallar jag dem och är tänkta att göras på Bergavallen. 5 st 200 m, 4 st 300 m 3 st 400 m 2 st 600 m 1 st 800m blir det och mjölksyrefest utlovas! 🕺🏻 På söndag drar vi till Strömstad i några veckor, vilket blir hur bra som helst. Där väntar mycket fotboll, en del sol/bad och så träning, har även kompisar där nere som blir kul o träffa. Nånstans däremellan hade jag tänkt skriva igen sisådär två veckors träningsdagbok samt utvärdera ytterligare en träningsperiod. Blir kul det, hehe.

Lite annorlunda upplägg av inlägg det här, men variation kan vara kul! Dåligt med bilder för ovanligthets skull också, skärpning på det! 😉

Tills vidare, så ha en fin helg allihopa, vi hörs! 

/Filip​

Attack mode- on!👊🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s