Best coast!🩐

Tjenare, jag Àr hemma efter nÄgra svÄrslagna veckor i Strömstad och sista passen var dÀr var top notch, sÄ vi gÄr rakt pÄ sak.

 Efter cykelturen i mĂ„ndags körde jag i tisdags ett löppass med korta backintervaller, dock inte i Lagunenbacken som jag skrev, utan i en backe runt BĂ„leröd. VĂ€rmde upp 15 min innan jag körde 5 st intervaller ĂĄ 1 min. Lite kortare intervaller p.g,a att jag var tĂ€ppt och snuvig, men jag skrev ju att jag skulle satsa mer pĂ„ explosiv trĂ€ning denna vecka och det passset blev utmĂ€rkt för det. Som avslutning joggade jag hemĂ„t och körde spĂ€nst och impulser i backen pĂ„ campingen innan jag joggade ner. Under onsdagen fick det bli ett liknande pass med spĂ€nst/styrka och impulser. Sprang till Daftö och körde 10 övningar i utegymmet med 10 ex marklyft per övning, sen körde jag spĂ€nst och explosivitet i Lagunenbacken innan jag avslutade med 5 övningar med 10 pĂ„ varje och grodhopp i brantast möjliga backe. Joggade sen ner hemĂ„t över berget, fint sĂ„ in i norden:


Och hÀr en bild pÄ utegymmet som varit ett perfekt komplement under veckorna hÀr.

PĂ„ torsdagen packade vi ihop allt och lĂ€mnade Strömstad, jag hade ocksĂ„ vilodag vilket var rĂ€tt skönt. TrĂ€ningsvĂ€rken gjorde sig pĂ„mind, hehe… HĂ€r fĂ„r ni nĂ„gra bilder frĂ„n sista dagarna dĂ€r nere:

Idag delar jag upp det sĂ„ att sista delen av tiden pĂ„ kusten fĂ„r ni i ett inlĂ€gg (det hĂ€r) och nĂ€rmsta dagarna kommer Ă€nnu ett om vad jag pysslat med i helgen, och det blir nĂ„t att lĂ€sa det, det kan jag lova! Tills dess sĂ„ ha det fint, vi höres!đŸ‘ŠđŸ»

/Filip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s