Jobb och lite ny style!

Hallå igen. Det är torsdag och jag är sådär vansinnigt trött. Jag är fortfarande inte frisk, har nån form av rethosta och lite sånt, men är på bättringsvägen o förhoppningsvis dröjer det inte lång tid innan jag är på banan. Sysslolös har jag dock inte varit, Gud nej. Här är dagens inlägg:

Ja nån träning finns inte att skriva om men jag har istället jobbat extra hos Nudaeng på thairestaurangen under två dagar. Varje tisdag är jag ju där och städar, men behövs det så rings jag in och jobbar extra i restaurangen. Så tisdag och onsdag har jag jobbat där efter skolan och hjälpt till, det skadar ju inte med lite extra klirr i kassan! 😉


Det här har medfört att jag haft fullt upp ändå och att jag inte tänkt på träningen värst mycket. Ja nu får ni ta o rita kors i taket tror jag, för faktum är att jag inte längtat efter det heller. Jag har tränat i princip oavbrutet sen april och nu kände jag bara shit (!) va skönt med en vecka att bara vara (dock som sjuk, men ändå). Trots att jag älskar skidor ända in i själen så kan det vara skönt att göra nåt annat, typ jobba och sen slå på en engelsk deckare när man kommer hem o får tid över. Det trodde ni aldrig ni skulle höra va, men så är det. Igår hade jag dessutom plugg att göra och idag prov så nog har jag varit flitig allt.👊🏻

Nu har jag också tagit och designat om lite här på bloggen. Bland annat har Om-sidan fått en ny style och så har jag lagt till lite bilder här och var. Ta er gärna en kik!👇🏼

https://filiplopezandersson.wordpress.com/om-mig/

Har ni tid så kolla också galleriet, det gjorde jag nämligen nyss och insåg att shit vad jag har varit med om grejer och vad roligt man har haft under året! Nog kliar det allt lite i skidåkarmusklerna iallfall, det får jag ju säga. 😅

Slutligen så kommer jag i helgen försöka knåpa ihop en längre typ av krönika (lång text iaf) och sen försöka friskna till ordentligt! Nu ska det snos ihop en ingefärsshot här, så vi höres!🍋

Vy över stadion under årets Folksam Cup i Torsby. Minnen…

 
/Filip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s