Jogg, prao och lite nytt till vintern!đŸ™ŒđŸ»

Tja igen! Veckan Ă€r igĂ„ng mina vĂ€nner och jag Ă€r igĂ„ng med trĂ€ningen igen! Idag Ă€r tanken att ni ska fĂ„ veta vad som hĂ€nt i helgen mm sĂ„ varför vĂ€nta? VarsĂ„godađŸ‘‡đŸŒ

I söndags eftermiddag gick vi en bit Bergslagsleden som perfekt aktivitet för mig som inte hade fĂ„tt tillstĂ„nd av sin trĂ€nare (jag sjĂ€lv) att trĂ€na Ă€n. Vi vandrade och tog en fika i solskenet, dessutom hade jag med mig kameran och hann plĂ„ta en del bilder! 

Det har ocksĂ„ bestĂ€llts lite nya GIF-klĂ€der till vintern eftersom de gamla börjar bli smĂ„. Ny mössa, ny jacka och nya byxor Ă€r bestĂ€llda och det Ă€r som vanligt kul med lite nytt! 🎿

Visst Ă€r de lĂ€ckra?đŸ’ƒđŸŒ

Nu Ă€r jag Ă€ntligen igĂ„ng lite smĂ„tt med trĂ€ningen igen efter en sjukt utdragen hosta. Jag körde en kvĂ€llsjogg i elljusspĂ„ret pĂ„ 40 min idag och sĂ„ fĂ„r vi se hur det svarar pĂ„ det, förhoppningsvis kan jag börja nu med A1 nĂ„gra dagar och sen stegra intensitet ju lĂ€ngre jag Ă€r frisk. Nu sitter jag med en kopp hemmagjort citronte och hĂ„ller alla tummar och tĂ„r nu att jag fĂ„r den uppladdning jag behöver för vintern! đŸ™ŒđŸ»

Jag har ocksĂ„ gjort klart Ă„rets prao dĂ€r jag ena veckan praktiserar som skidgymnasieelev hos Ronja i Torsby och andra veckan pĂ„ Löpex Sport i Örebro. Sjukt spĂ€nnande och roligt blir det, tvĂ„ veckor att se fram emot. đŸ‘ŠđŸ»

Det var vĂ€l allt för nu, ni fĂ„r hare gött sĂ„ hörs vi!đŸ‘đŸ»

/Filip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s