Falun fullbordade höstens viktigaste dagar!

Ja hallå i stugorna, helgen är här. Jag befinner mig just nu hemma igen efter en dag i Falun och som rubriken lyder så är turnén alltså över, alla informationsträffar jag planerat in är genomförda och det är dags att sätta sig ner och klura kring val osv. Ansökan till skidgymnasie är öppen till 1 December, då skickar man in en ansökan och sen i Januari kallas vi till fystester samt intervju. Det är stora förändringar som ska ske med flytt och så, gymnasiet är ett viktigt val och därför har jag åkt runt och skaffat mig en bild av var jag kan tänkas spendera de 3-4 år som är på ett skidgym.

Falun var iallafall jätteroligt och vi åkte upp igår efter skolan och kom fram runt 19. Då knallade vi upp på stan och käkade på Pinchos, vilket var ett kanonbra ställe med go mat och allt. Fick (såklart) några bilder:📸

Efter en god natts sömn så startade dagen med samling 9:45 vid Lugnet för ett pass med stavar i mördarbacken. Sagt och gjort, efter uppvärmningen så drog vi på med 3 st intervaller med löpning uppför hela backen. Därefter, när man var lagom stum så smällde vi på med två block med totalt 10 st 30/30 intervaller. Som bäddat för mjölksyrefest och ja, inte var man kaxig när man vaggade ner för backen efter sista draget. 😉

Efter lunch och rundvandring+information på skolan så väntade rullskidor distanspass. Vi körde en fin runda på 22 km och la in 10 impulser på mitten, det blev ett bra pass och med bra känsla tekniskt. Totalt skramlades det in 3 träningstimmar på en dag, det gillar vi! 👊🏻


16:30 avslutade vi och jag tar med mig två fina pass och ännu mer att klura på kring val osv. Kul var det iallfall och nu är snart min första hela vecka på väldigt länge med planerad träning klar, skönt! Som jag skrev i torsdags, just nu finns träningsglädjen där igen, jag längtar liksom efter att få röra på mig och ta nya steg mot vintern. Jag har dessutom ett gäng ”måstepass” som ska avverkas innan snön börjar lägga sig, allt för att gå på snö med så bra förutsättningar det går! 

Imorgon förmiddag blir det ett pass av lugnare karaktär i Ånnaboda och sen är vecka 42 historia. Det ska också beställas lite vallor och skrivas lite mål om kommande träningsperiod. Om en vecka, den 28/10 är det också den klassiska generationsdagen i Ånnaboda och det blir, även det roligt!

Mer än så har jag faktiskt inte att säga för nu, ha en fortsatt fin helg så hörs vi snart igen! 👋🏻

/Filip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s