November!

Fredagen är här och vi är inne i November, snart är det skidpremiär och snart är det framförallt tävlingspremiär. Såhär har en del av min uppladdning sett ut:

Ja i tisdags blev det en fullspäckad dag. Rivstartade dagen på gymmet där jag körde ett set med 10 övningar enligt mitt styrkeschema och upprepade varje övning tre gånger. Känslan var bra, styrka är väl inte min starka sida men jag jobbar på det. 👊🏻

1:10 stannade klockan på och sen sprang jag hem och duschade och åt. 12:00 började jag i restaurangen och jobbade i 5 h innan det bar av till Ånnaboda för klubbträning på kvällen. Där bjöds det på intervaller med stavar och pannlampa. Vi körde först Mattsabacken 4 gånger och sen joggade vi till pulkabacken där vi brände av 4 set med 3 st 10/10 intervaller. Som grädden på moset drog vi på sista intervallen uppför främjandebacken och med mål vid Utsikten, jobbigt pass på rätt så precis 1:30. Bild från ett mörkt Ånnaboda:🌙


I onsdags blev det återigen ett förmiddagspass, denna gång stod det 2:00 rullskidor klassiskt med teknik på schemat. Jag körde hemifrån till Lannarondellen och vände och vid 3 partier lade jag in teknik där jag tränade diagonal, stakning med frånskjut och stakning. Känslan var riktigt riktigt bra, tekniken klaffade sådär som man vill och man njöt faktiskt av 2 h, det är inte ofta det händer! 🙌🏻 Jag dammade också av mina rullskidor med rullmotstånd 3, så jag körde med trögare rull och ändå kändes kroppen pigg, kul! Lite bilder från passet:

Då mina ordinarie stavar för tillfället är utan trugor så fick jag ta fram reservstavarna.

Slakmotan där det nötades stakning med frånskjut! 💪🏼

 

Efter lunch jobbade jag hos Nudaeng till 18 och sen var ännu en dag med jobb och träning över. 

Igår vaknade jag upp o kände mig lite halvvissen och därav så uteblev träningen. Är väldigt less just nu på att inte få nåt flow i träningen, hösten har inte alls blivit som jag tänkt. Anledningen till fler sjukdagar orkar jag inte analysera så djupt, kalas och vistelse offentligt är alltid känsligt, särkilt när man tränar hårt så det blir min gissning denna gång. Det kan ju även vara värt att se över träningen, vintern står ju vid dörren och då har jag inte råd med för sånt här. Som min egen personliga tränare så lär man sig av sina misstag, jag är 15 år ska man komma ihåg så nu är det bara att hoppas på snabbt tillfrisknande!

Jaja, sånt är livet ibland och nu släpper jag faktiskt skidåkningen för ett tag då vi drar till Stockholm för en liten weekend där. Det blir skönt med lite miljöombyte och kontrast mot vardagen, behöver tänka på lite annat nu. 👍🏻

Ha det fint så hörs vi snart igen!

/Filip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s