Stockholm fick avsluta höstlovet. 

Ja nu är skolan igång och höstlovet slut, det avslutades med en helg i huvudstaden. Det är inte ofta man är där, men det var kul att få uppleva lite storstadspuls och ett miljöombyte. Vi gick en del på stan och promenerade längs Djurgården, dessutom njöt vi ju av en storslagen hotellfrukost igår- det bästa på hela helgen enligt mig! 😌 

Självklart har jag tagit lite bilder: 📸

Gamla stan!


Mycket C-vitamin i en bild… 🍊

Plattorna på Sergels torg!


Rolig som turist för en helg och skönt att slippa tänka skidor hela tiden. Halsontet har släppt helt nu, är lite täppt än men jag är väldigt lättad över att det inte verkar bli nån långvarig sak denna gång, blir troligtvis träning redan i veckan! 👊🏻

En annan rolig sak är att bloggen här på WordPress passerat 200 inlägg vilket är oerhört kul. Snart 2,5 år har jag dokumenterat min träning och mitt liv här på bloggen och målet är att följa hela resan, från det att jag satsade på riktigt (och startade bloggen) till den dagen skidorna läggs på hyllan. Det är grundsyftet- att visa hela resan, ända från början och till den dag min karriär ska summeras. Det är en cool känsla att kunna skriva detta, ni ska få följa min resa mot min absoluta topp av karriären- oavsett var den blir. Stort tack till er trogna läsare som hänger med, ni är för grymma alltså! ✌🏻

/Filip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s