Trimtex, Torsby och läge för ansökan! ❄️

Hej igen!

Torsdag idag och dagarna rullar fortare och fortare. Efter en veckas frånvaro från träning p.g,a lätt sjukdom så har jag nu tagit två extra vilodagar för att se till att vara i trim innan jag börjar. Det hoppas jag är fallet för idag har jag smugit igång träningen igen, mer om det snart. 

I tisdags hämtade jag äntligen paketet från Trimtex med vinterns träningskläder i. Jag är nöjd och snygga som sjutton är de, det kommer åkas många mil och tillbringas många timmar iförda de kläderna. 😌

😁🙌🏻

Och med det var alltså även vinterns kläder här med mössa och klubb-dress, nu väntas det lite vallor också men annars är sista förberedelserna är i princip slut och idag är det ju faktiskt prick 1 månad kvar till tänkt tävlingspremiär! ✌🏻 Innan dess hoppas jag kunna få lite tid på snö även utomhus även om jag kommer besöka Torsby ett antal gånger och kunna få tid i tunneln. På tal om just Torsby så har Örebro Läns Skidförbund anordnat en dagsresa till skidtunneln där vi kommer kunna spendera en dag med lunch och bussresa hem, hur smidigt som helst. Det kommer också att, tillsammans med praon bli ett tillfälle att testa vinterns skidor och hur de går, spännande spännande!❄️⚡️

Det börjar ju också närma sig ansökan till skidgymnasie, den 1:a December ska den vara inne och jag kommer få gå igenom de olika scenarierna, rangordna alternativ och skriva ett brev om mig själv. Det är en spännande process som jag nu ger mig in på och i mars kommer svaret var jag kommer hamna under gymnaisetiden. Det innebär alltså flytt och ett upplägg där man får chans att träna som elitidrottare och samtidigt ha en gymnasiebehörig utbildning. Först gäller det förstås att leverera en bra säsong och få vara frisk och det ska jag försöka göra!👊🏻

Nu till idag. Jag tog på mig nya jackan (förstås) och gav mig ut på 30 min löpning i kvällsmörkret här på hemmaplan, därefter avslutade jag med 35 minuter rörlighet som en lite lugnare uppstart. Passet kändes bra, det var relativt lätta fötter och trots lite duggregn var det skönt att kunna dra igång!💪🏼

Höstigare blir det väl inte!😉


Finns det för övrigt någon som är intesserad av ett par Fischer kombipjäxor i stl 39 eller Elpex-stavar á 150 cm i fint skick så hör av er för jag säljer dem till finfina priser!


Annars så finns inte mycket mer att säga. Ni får helt enkelt ha en fortsatt fin vecka så hörs vi snart igen!

/Filip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s