Six Ten Ski Products!

Ja god kväll kära läsare, hoppas allt är bra.

Jag släpper idag en otroligt rolig nyhet angående vinterns material. Nu såhär veckorna innan säsongsstart så är det klart att jag kör på Six-Ten Ski Products stavar i vinter. Det är superlätta stavar som jag haft med och testat under lägret till Sognefjell och ett par vändor till Torsby. Jag har fått ett juniorerbjudande och är förstås hur glad som helst, de håller verkligen grym kvalitet! Material är viktigt för längdskidåkare och nu får jag möjlighet att åka med stavar i absoluta toppklass till ett bra pris, tack Six-Ten Ski Products för det!

/Filip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s