Abstinens!!

Hej på er. Torsdag idag och jag är på bättringsvägen, febern är borta men jag har fått ta det fortsatt lugnt. I början av veckan var det SM-veckan och sista dagen med 30 och 50 km var ju ren skidåkardröm för oj vilket väder de fick!

I söndags firade vi såklart våffeldagen med våfflor och med grädde och jordgubbar på smakade det ju oförskämt gott. 😋

I övrigt har jag pluggat, varit till stan, gått nån promenad, fyllt i ännu en del av säsongsutvärderingen och börjat skissa på vad det faktiskt är jag ska ta mig an när barmarkssäsongen drar igång. Spännande och motiverande såklart och nog finns det träningssug allt. Abstinensen har bara blivit större efter snart tre veckor från normal träning. Nu är det dessutom kanske finaste årstiden på året med skaråkning och sol. Och tro det eller ej, förhållandena i Kilsbergen är fortfarande helt underbara. 🙌🏻

Bild tagen av Ånnaboda Storstenshöjden!

Hoppas hoppas hoppas på att jag får känna på de spåren en gång till innan plusgraderna blir för många! Prognosen ser ok ut med kalla nätter iaf, så hoppet finns. Konstsnöspåret lär överleva lite längre dock, så skidor får jag nog åka men shit, det där 👆🏼 skulle jag inte tacka nej till!

Sol kan man dock få ändå, i eftermiddags tog jag faktiskt med mig mellanmålet ut och satte mig i solen och lyssnade på podd. Uppfriskande och skönt att känna solen värma! ☀️

Innan vi avslutar för idag så tänkte jag tipsa om en sak, och som vanligt på den här bloggen är det idrottsrelaterat. Såg nämligen dokumentären om Sanna Kallur, ”Sanna Kallur- från start till mål” där man får följa hennes karriär och de motgångar hon har fått tackla. Lite rörande faktiskt att hon tog sig tillbaka och den resan är en stor inspiration för vem som helst. Väldigt sevärd dokumentär och som vanligt går det inte att se sånt här utan att få rysningar, vilken fighter hon var! Den går att se på SVT play för den som skulle vara intresserad.

Med det tackar jag nog för idag. Vi hörs en gång till innan påsk, då med lite godis från säsongen som gått. Men tills dess få ni ha det så bra!

/Filip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s