Glad Påsk!

Ja glad påsk kära läsare! 🐥Finns inte mycket att skriva för min del, har blivit bloggtorka nu när träningen inte blivit fokus, tyvärr. Jag är dock bättre och om några dagar är jag nog igång igen, även om jag vet att de här en eller ett par extra vilodagar till behövs. Men det svider, Kilsbergen är lockande nu…

Påsklovet är snart slut och tanken imorgon är att ev ta mig in till Örebro för att agera fotograf/åskådare i Sörbybacken. Det arrangeras nämligen skicross tävling (som jag tyvärr inte kan vara med på) men som vore kul att se. Självklart åker kameran med i så fall!

Tills vidare så få ni ha en fortsatt fin påsk, hörs och syns!

(En av höjdpunkterna den här säsongen var bantestningen dagen innan USM i Lycksele inleddes. Det var en speciell känsla att få vara på plats och njuta av fantastisk skidåkning dagen innan årets största mål. Hur det gick vet vi ju, men just känslan kvällen innan är ett fint minne.)


/Filip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s