Tillbaka i spåret!

Hej på er! Det är torsdag och vi är tillbaks i vardagen igen. Skolan är igång och nu har jag äntligen kommit igång med träningen också. Efter att ha varit sjuk alldeles för länge har jag nu haft några dagar då jag känt mig helt frisk och då vågade jag mig på ett pass idag. Jag körde 1:00 skejt uppe i Ånnaboda i väldigt lugnt tempo som lite mjukstart. Det är lite svårt när man tränar igen efter sjukdom att hitta ett bra tempo, man blir helt enkelt flåsig fort. 😅 Men jag matade på i mitt tempo och skrapade ihop 12 km på det rätt så blöta konstsnöspåret.

Dimman låg som moln över närkesslätten!

Spåren håller dock fortfarande väldigt bra med tanke på dagens spöregn och det finns inga genomslag ännu, så nog blir det fler skidpass den här säsongen!

Tanken i helgen är att jag (om jag nu inte sjuknar om igen, men det får inte hända) fortsätter på det lugnare spåret och tränar kortare pass A1 veckan ut. Sen börjar mitt träningsår faktiskt lida mot sitt slut och det är dags att börja planera ett nytt och sätta upp nya utvecklingsområden. Blir spännande det!

I övrigt kommer jag jobba i restaurangen imorgon eftermiddag och sen ta helg. Eftersom nationella proven ligger runt hörnet så kommer också en del plugg ligga på min agenda och nu alltså även träning. Det var ju ett tag sen…😉

/Filip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s