Sista träningsveckan!

Hallå i stugorna! Det är onsdag idag och jag sitter trött i soffan efter en ovanligt tuff skoldag. Vi hade nationella prov i fysik och gjorde tre delprov på en dag så nog var det skönt att ha vila idag, kände mig helt dränerad på energi.

Vi är inne på sista veckan av träningsåret, vilket egentligen är rätt så sjukt. Det känns inte alls länge sen jag startade året v.16 i fjol och nu på söndag är det redan dag 365. Tiden går fort och det är dags att jobba mot nya mål i sommar!

De här dagarna sen jag blev frisk har jag däremot inte satt nåt schema utan gått på feeling, kan vara skönt det med ibland. Igår körde vi egen planering på idrotten exempelvis och jag körde bålstyrka, något som kändes dagen därpå… 😅

Något annat blev det igår när vi hade fristil på schemat i ett soligt Ånnaboda. Vi körde distanspass första delen av passet, ca 50 minuter och sen körde vi lite stafetter och lekar som avslutning. Föret börjar bli löst nu, men att åka skidor den 10 April det är ändå rätt så coolt. Och än är det fina förhållanden! ☀️

Anja och jag på tvåans växel!

Känslan för mig var okej, känns fortfarande att formen är långt ifrån det vanliga och i och med stafetterna körde jag mitt första fartdrag på över en månad! Men kul var det att få spurta igen och lite skidlek var längsen. 🙌🏻

Skid-bandy!

Imorgon väntar ett löppass på Kilsbergsvallen innehållandes löpstyrka och intervaller, kan bli kul att få starta igång även löpsäsongen. Man är alltid lite stel såhär efter en vinter med lite löpträning och mitt löpsteg är väl inte det bästa heller så nog lär det bli nyttigt och jobbigt om inte annat.

Dessutom väntar en resa till Stockholm på fredag, det är med skolan vi åker och har en heldag där med besök i riksdagen och slottet. Vi kommer också kunna gå på stan och tanken är att få en riktigt fin fredag där. Kul som sjutton ska det bli och bussen går 7.00 och kommer hem 20-21 någon gång. Nytta med nöje som man brukar kalla det, hoppas på finväder och tvåsiffriga plusgrader (för en gångs skull)! 😎

I övrigt är det lugnt, ska försöka träna på i helgen och suga ut det sista av säsongen och skidåkningen. Ett fartpass har jag tänkt mig med lite längre tröskelintervaller och några korta fartdrag, resten går jag på känsla.

Så tills vidare så får ni ha en bra vecka så hörs och syns vi!

/Filip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s