Intervaller i hinderbana!

Hallå i stugorna! Det är torsdag, ny vecka och dags för en ny liten lägesuppdatering.

I söndags gick jag upp lite tidigare och tog mig ut på ett tre timmar långt löppass A1. Har ju som sagt inte riktigt koll på alla löprundor här i kring, men tog mig iaf upp till Lugnet och sprang en slinga som hette Bergsstigen på 12 km. Superfin slinga med magnifik utsikt, mycket rötter och fina stigar. Så som löppass ska vara!

img_4421img_4420img_4419img_4415

Skarvade också en bit på Jungfruspåret och avslutade med Sjularvspåret på elljusslingan. innan jag sprang tillbaka hem. Totalt blev det 24 km och 3 timmar i lugnt tempo, riktigt bra pass!

Efter duschen gick jag och Gabbi ut och åt thaimat.

img_4427img_4431

Mysigt!

Sen la vi oss och kollade på film innan jag följde med henne till tågstationen. SJ lyckades dock även denna gång vara försenade och vi fick vänta en extra timme på stationen. Men vi hade iallafall en jättemysig helg, kul att bara vara vi två och hitta på saker.

Efter att hon åkt gick jag hem, lagade mat och avslutade helgen med att kolla en bit in på valvakan. Var dock inte något man blev direkt klokare på… 🤷🏻‍♂️

I måndags cyklade Minna och jag tillsammans i ösregn till Velodromen. Därifrån tog vi minibussarna och åkte ut till ett ställe som hette Vika, utanför Falun. Där körde vi en annorlunda form av träning, nämligen hinderbana! Vi körde 8 intervaller och fick ihop 38 min intervalltid. Grymt roligt, grymt lerigt och slitigt men ack så bra träning!

I tisdag var det morgonstyrka i Velodromen som gällde. Velodromen/Sportlife är för övrigt vårt gym och ligger mitt i en stor velodrom, så ni vet och förstår vad jag menar. Vi körde iaf tre set på 10 min styrka, varav ett var med lite kettlebells mm. Kort men effektivt pass som avslutades med lite teori. På kvällen kom Minna över och vi gjorde lite fika och kikade på Idol.

Onsdag var vilodag och jag tvättade, pluggade och pratade ett tag med Ronja. Till kvällsfika gjorde jag en smoothie, något jag kört mycket med på sistone. Fick en typ av blender i present och har verkligen kört hårt med det sen jag flyttade, det tar liksom uppskattningsvis 3 min att ordna och mixa. Brukar ha i bär, mjölk, banan och kvarg, men har även testat med hallon, spenat, kanel och apelsinjuice till i olika kombinationer. Väldigt smidigt kvällsmål eller att ha efter träning. 1D5B6FC3-560D-41C0-A97F-0ACDB44C6646.jpeg

Idag hade vi morgonträning igen. Vi utgick 8.00 från Lugnet och sprang en runda som hette Lostensrundan, en jättefin led som delvis kom in på de stigarna jag sprang på i söndags. Benen idag var dock inte jättepigga men det var ett bra och fint pass, alltid skönt att träna på morgonen!

7BD63CFF-943D-44EC-B71A-AC6099B7338F6F7E7B1B-76E1-4389-BEED-7D567539A01C192D6F6B-5BBD-42AD-B203-F4BB1F77E2B9

Annars har veckan mest bestått av skola. Har lugn vecka träningsmässigt och har fått lite andra grejer gjorda, kan vara bra det med. Imorgon är det fredag, vi har 10 km testrace klassiskt på schemat och sen har jag bokat tågbiljett och reser hem över helgen. Blir kul båda två! Testet är nytt vad jag har hört talats om och rätt så tufft, något som bör passa mig bra! Har också bokat träningssamtal med Jimmie imorgon så vi kommer sitta och kolla lite vad jag gjort under året och vad som ska göras!

Det var väl det jag hade på hjärtat idag. Nästa inlägg kommer förmodligen på måndag, vi har nämligen studiedag och jag tar nog tåget upp vid lunch då och skriver lite om hur testet gick och så. Men tills dess får ni ha det fint så hörs vi! 😊

/Filip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s