God jul!

Hej på er. Det är söndag dagen före julafton, det är jullov och jag är hemma i Fjugesta igen. Sista dagarna i skolan hade vi lite julmys med lekar och fika och sen i fredags avslutades terminen med volleybollturnering där vi även var utklädda i bad-tema. Så rolig dag och så roligt avslut på min första termin i gymnasiet! Känns verkligen som jag hamnat helt rätt med träning, kompisar och så. Efter att alla kramat om varandra och önskat god jul så kom jag hem, tog med packningen och gick till tågstationen. Sen lämnade jag Falun för den här gången och några timmar senare hämtade farmor och farfar upp mig på Örebro central. Sen kom vi hem och gick direkt på kalas till min kusin och så avslutades kvällen hemma med en hyrfilm.🥰

Igår var vi, liksom en miljon andra, inne på Marieberg och fixade med de sista julklapparna och sen på kvällen kom farmor och farfar och firade jul med oss på kvällen. Mysigt!

När det gäller träning så är jag så gott som frisk, planen är att vila till tisdag och sen komma igång med träningen då, bland annat med förberedelser inför tävlingarna i Åsarna efter nyår. Kul ska det bli, har verkligen saknat att få träna nu ett tag.

Idag har vi slagit in paket och nyss varit inne i Örebro, gått i Wadköping, tagit en fika och kollat på ljusshowen vid slottet, fantastiskt fint och juligt!

Och med det sagt önskar jag er läsare en riktigt riktigt GOD JUL, ta hand om er, ät gott och NJUT. Det ska jag! 🎄🥰

/Filip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s