Årets sista intervaller!

Hej på er! Det är lördag och träningen flyter på i bra takt, har kommit igång bra nu efter sjukdomen och fått till bra pass uppe i Ånnaboda. Såhär har det sett ut:

Igår träffade jag Ronja och Anja uppe vid klubbstugan och körde skejtintervaller i finvädret. Jag körde 6×3 min med 2 min vila mellan i kontrollerad men hög fart, planen var inte att maxa och köra helt slut på sig utan mer ett tufft men givande fartpass. Hade en riktigt bra känsla, tekniken kändes bra och jag kunde åka stort och kraftfullt utan att spränga mig. Efter den urladdningen åkte vi sen av oss i dryga 20 minuter och sen var faktiskt årets sista intervaller avklarade, något mer fartpass innan måndag blir det inte.

Svårt att sluta le en dag som igår!  🤩

Efter lunch träffade jag Richard, vi tog bussen in till stan och såg ”Lyckligare kan ingen vara” på bio, en bra film även om det inte var speciellt mycket mer än så. Men trevligt var det! 🙌🏼

Idag genomförde jag ett lite lugnare pass, det blev 2:00 klassiskt med 10 st impulser inlagda. Känslan var väl sådär, hade lite halvtaskigt fäste, men ju mer tid på skidor för att vässa formen desto bättre! Jag äger numera ett par skinskidor, dvs skidor man inte behöver valla. De har funkat sådär de senaste passen men med lite justering av bindningar och med lite mer åkning kommer de nog igång. Här några bilder från dagen: 📸

I övrigt har vi såklart kollat på Tour De Ski och sett svenskorna återigen leverera pallplatser, det är så kul att kolla på!! 🇸🇪🇸🇪

Imorgon är planen dubbelpass, först ett löppass och sen ett styrkepass på kvällen. På grund av förkylningen har jag gjort upp en egen lite lugnare plan för att se till att dels inte få bakslag men också för att med kvalitet få till en bra form. Så kan det bli ibland.

Det var väl allt för idag, nästa uppdatering kommer på nyårsafton är det tänkt, kanske tillspetsat med något extra, vem vet? 😉🤷🏻‍♂️

/Filip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s