Sportlov!

Hej på er! Det är onsdag och jag har gått på en veckas sportlov. Jag är därför såklart åkt hem och tanken är att vara kvar här i Fjugesta hela veckan. Följande har hänt sen sist:

Kvar i Falun. I torsdags slog min önskan in när jag möttes av snö när jag drog upp persiennerna på morgonen. Inledde dagen med en rask promenad upp till träningen för att vara med på samlingen och sen flöt skoldagen på, vi hade prov i privatekonomi och sen följde jag såklart VM-sprinten på TV. På kvällen körde jag lite rörlighet hemma på rummet, en träningsform jag får utöva och som bara går ut på stretch och lite yoga-övningar. Man blir mjukare och kan i träningen sen enklare koppla på muskler.img_7758

I fredags promenerade jag upp till träningen och så jobbade jag från 17.30 till 21. Fick med mig go mat hem dessutom!

I lördags började dagen med frukost framför Tjejvasan och VM innan jag mötte upp Tilde och Hilma på stan. Vi gick och tog en fika på Waynes och sen gick vi på stan, kollade i affärer och jag hittade lite nya kläder. Inte ofta det händer kan jag säga! Mysigt sätt att inleda sportlovet på.

Fel
Den här filmen finns inte

På kvällen fick jag rycka in och jobba igen och kom inte hem förrän 21.30 och satte mig och kollade på mello. Sen söndag förmiddag gick tåget hem. Jag packade alla saker och begav mig hemåt. Solen stekte och det var riktigt vårväder ute.img_7788img_7786På tåget följde jag sprintstafetterna via datorn och det visade sig bli en spännande historia, pulsen under damernas slutvarv var inte att leka med… På stationen hämtade mormor och morfar upp mig och vi åkte hem och fikade hos oss. Sen på kvällen for vi på kalas till farmor och farfar för firande av farfar i förtid. Trevligt!

I måndags tog jag sovmorgon, gick ut och gick med mamma och hade en allmänt lugn start på lovet. Och igår var jag bjuden till farmor och farfar på lunch och sen följde vi med spänning damernas 10 km i Seefeld där vi fick uppleva idrottshistoria när Frida Karlsson slog till med ett skräll-silver. Kul!! 🥈🥈

https://www.svt.se/sport/langdskidor/damernas-10-km

Idag har jag promenerat ner till mormor och morfar och fikat med dem och sen mötte jag upp Christopher, min gamla mentor och vi lunchade hos Nudaeng i thairestaurangen. Trevligt, var länge sen vi sågs!791BE5BA-7DF5-4F5C-8591-6698DAAC9947

Imorgon ska jag in till läkaren i Örebro för att kolla upp polyperna och sen på tisdag är sista undersökningen där jag gör ultraljud på hjärtat. Sen kan jag börja träna igen om allt är grönt samtidigt som jag bör ta hänsyn till överträningen som i sig inte har något med läkarbesöken att göra. Men nu närmar jag mig ljuset i tunneln, ska bli skönt att få allt på det klara!

Så till JSM då. Det har funnits en strimma hopp att åka JSM sen arbets-EKG:et, hade jag fått ett tidigt svar från läkaren och ett godkännande var planen att åka till Sollefteå och köra en sprint eller eventuellt en stafett och ha fått några pass i benen. Men då beskedet dröjt så ställer jag in JSM för att kunna komma igång med träningen och rikta fokus mot sista cuptävlingen i Kalix i slutet av mars. Tråkigt såklart men jag får tänka långsiktigt och inte förstöra någonting för mig själv.

I nästa inlägg tänkte jag på ett djupare plan dela med mig av vad som snurrat i mitt huvud på sistone. Blir lite personligt, men det är en öppen blogg så hoppas ni är med och läser då.

Hörs och syns!

/Filip

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s