Västkustweekend!

Hej på er! Det är lördagkväll och dags för en liten uppdatering härifrån västkusten och veckan som gått. Här är dagens inlägg:

I onsdags var jag och Richard till stan. Hade också tänkt träna på förmiddagen men efter en natt med dålig sömn (typ 5 h) valde jag att skippa den idén och vi tog bussen 11:19 mot Örebro. Vi strosade runt på stan, shoppade lite och tog en lunch. Kul dag i all enkelhet. Bäst att passa på när det väl går. 😁 Kvällens pass blev 2:00 stakning med impulser, fin sommarkväll och bra pass!

🤩🙌🏼

I torsdags morse var vi uppe i ottan, packade bilen och åkte mot Strömstad. Ett ställe vi varit på med husvagnen varenda sommar så länge jag kan minnas. Men nu är den såld och vi lyckades istället hitta en stuga tors-sön. Tack och lov, för frågar du mig blir det ingen riktig sommar utan Strömstad. 😉 Efter ett stopp i Grebbestad och Sporthopen checkade vi in i stugorna och framåt kvällen dök farmor och farfar upp som varit här i veckan med husbilen och vi fikade. Och efter vi sagt hejdå till dem svidade vi om och gick in till Strömstad och åt tapas. God mat och fin kväll!

Linjefärjan över till Strömstad!

🤤

Igår inleddes dagen med ett pass på rullskidorna. Skejtade 2:00 A1 utan konstigheter och körde in till Strömstad till Skee, Lagunen och tillbaka hem. Fin tur på 29 km.

Mitt på dagen packade vi badväskan och tog oss ut till Saltö och badade. Ja till och med jag badade faktiskt, mest för att kunna checka av ett bad i havet den här sommaren. Varmt kan jag nämligen inte påstå att det var… 😅

Nästa bok att sluka denna sommar!

Andra passet för dagen blev lägligt nog rullskidor hem från just Saltö. Snörade på mig pjäxor, tog på mig rullskidor och stavar och sen åkte jag tillbaka hem med skarvar och fick ihop 28 km och ca 2:00 distans där med. Fint det! Extra kul att kunna kombinera bad med träning+att vägen ut är väldigt fin med broar till de olika öarna. Dessutom 4 timmar träning in i boken. 👊🏼

Gårdagen avslutades sen med räkafton hemma i stugan. För vad vore en helg i Strömstad utan färska räkor? 😉

I morse vaknade vi till regnet som duggade mot taket, lagom motiverande träningsväder. Men det slutade lagom till frukosten och jag tog rullskidorna och gav mig iväg till utegymmet nere vid löparspåret i Strömstad. En sträcka på 6 km som blev lagom uppvärmning. Körde sen den tuffa styrkan i de praktiska övningarna som fanns och passade in bra på mina. Körde bänkpress-benböj- axelpress-marklyft-jägarvila och hängande armhävningar. Blir ju lite improvisation när jag inte har ett fast gym men jobbigt blev det kan jag lova. 😅

Fint gym! Avslutade passet med 6 km rullskidor hem igen. 👌🏼

I övrigt har vi tagit det lugnt, vi har tagit en tur i bilen (mitt i åskovädret) och sen spelat kort, ätit pizza och ja, myst en sån dag där det är dåligt väder. Skönt det med ibland. 😊 Imorgon bär det av hemåt igen, vi ska väl tillbringa dagen här och åker framåt eftermiddagen. Tanken träningsmässigt är intervaller i någon form, vad det blir för upplägg beror lite på magkänsla och vilja när jag vaknar. Målet är att det ska bli kul och att man ska bli trött. Allt man behöver som plan ibland. Iallafall just nu då jag kämpar lite med mig själv och motivationen till den där tuffa träningen och mängden. Har i dagsläget inte det där suget lika hårt som jag brukar och har därför kört det jag vill och tycker är kul när det tagit emot. För till syvende och sist ska det ju vara kul, det är ju därför jag håller på!

Det var allt för ikväll, ta hand om er och sov så gott så hörs vi igen om några dagar. 🙌🏼

/Filip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s